háztól házig szolgáltatás

autó forgalomba helyezése

Szolgáltatásunkkal azoknak az ügyfeleinknek szeretnénk kedvezni, akik nem tudják vagy nem akarják maguk megkeresni, megvásárolni a megfelelő külföldi autót és elintézni minden hivatalos vizsgát vagy hivatali eljárást. 

Szolgáltatásunk az alábbiakra terjed ki:

Külföldi jármű felkutatása és az adásvétel dokumentálása

külföldi autó felkutatása

Autót szeretne, de nem találja meg Magyarországon, amire vágyik?

Cégünk, ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva segít Önöknek új és használt gépjárművek megvásárlásában, illetve azok hazahozatalában.

Jobb minőségű, kevesebbet futott, egyedi felszereltségű, valós szervizháttérrel rendelkező minőségi külföldi egyedi, luxus járművet szeretne?

Bízza a keresést a profikra és dőljön hátra, az összes igényét figyelembe véve együtt válasszuk ki álmai autóját. Több megbízható külföldi céggel állunk kapcsolatban első kézből értesülünk a jó ár-érték arányú autókról. A nálunk rendelt autókra minőség garanciát vállalunk, az adásvételi szerződás megkötése és a fizetés ügyvéd jelenlétében a jogszabályokat követve történik.

Mi mindent elvégzünk Ön helyett és napokon belül hozzájuthat a kiválasztott autóhoz.

A tájékoztatás nem teljes körű, az árakról és egyéb részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.

 

 

Gépjármű hazaszállítása és belföldi szállítása

gépjármű szállítás

Mivel sok esetben ügyfeleink nem tudják megoldani a külföldön vásárolt gépjárművük Magyarországra, az NKH vizsgahelyszínre, eredetiségvizsgára, vizsga előtti szerviz felkészítésre történő mozgatását, szállítását (forgalmi rendszám-, időhiány, egyéb okok miatt), ezért Cégünk átvállalja Ön helyett az időigényes, sok szervezést igénylő szállítás leszervezését (akár háztól házig).

Ha szeretné otthonról, kényelmesen elintézheti, gépjárműve forgalomba helyezését megújult hoz-visz programunk keretében, amely során, a Szállítás, Szállítás +, Budapest 20 + csomagjaink közül választhat. SZÁLLÍTÁSI ÁRAINKAT ITT találja >>

Vállaljuk személyautó, motorkerékpár, quad, lakókocsi, teherautó, utánfutó, kamion, pótkocsi, nehéz pótkocsi, autóbusz szállítását.

Teljes hazai ügyintézést (NKH vizsga, műszaki vizsga, biztosítás megkötése, okmányirodai ügyintézés)

autó NKH vizsga műszaki vizsga

NKH vizsga

A magyarországi forgalomba helyezés ténylegesen az NKH vizsgával veszi kezdetét, a magyar rendszám kiadásához a közlekedési hatóság (jelenleg az Építési és Közlekedési Minisztérium látja el ezeket a feladatokat) által kiadott típusbizonyítvány szükséges, ennek kiadása érdekében, pedig vizsgálni szükséges, hogy a jármű megfelel-e a törvényben meghatározott műszaki, közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi feltételeknek.

Az NKH vizsga során az autót minden esetben megvizsgálják, így azt a vizsgát megelőzően már Magyarországra, majd az NKH vizsgaállomásra kell szállítani.

 

Forgalomba helyezés vagy honosítás?

Ha az autó nem rendelkezik érvényes műszaki vizsgával vagy a műszaki- és környezetvédelmi megfelelősége nem igazolható (nem rendelkezik típusbizonyítvánnyal) vagy nem az EGT tagországaiból vagy Svájcból származó autó esetén, egyedi forgalomba helyezési eljárás lefolytatására van szükség. Érvényes külföldi műszaki vizsga esetén a gépjármű magyarországi honosítására kerül sor.

Magyarországi forgalomba helyezéshez szükséges szemlét és műszaki vizsgáztatást kizárólag az NKH vizsgaállomásai végzik.

A NKH vizsgaállomásokról ITT tájékozódhat >>

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás 

Mielőtt az autó forgalomba helyezése megtörténik, tehát az okmányirodai ügyintézést megelőzően meg kell kötni a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást is, a biztosítás nélkül nem vehető magyar nyilvántartásba közúti jármű. Amennyiben szeretné a biztosítást a lehető leggyorsabban megkötni, úgy ennek ügyintézését is átvállaljuk, erről ITT tájékozódhat >>

A gépjárművek forgalomba helyezését a fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatalának szervezeti egységeként működő okmányirodák végzik. Az előírt adó, illetékek és díjak megfizetése után végül itt kapjuk meg a magyar rendszámtáblát, forgalmi engedélyt, és gépkocsik, vontatók esetében a regisztrációs matricát. A jármű törzskönyvének legyártására csak később kerül sor. 

Hivatalos ügyek intézését levesszük a válláról, ismerje meg SZOLGÁLTATÁSAINKAT ITT >>

Regisztrációs adó kapcsán ügyintézés

regisztrációs adó

Magyarországon regisztrációs adót kell fizetni a külföldről származó gépjárművek hazai forgalomba helyezése esetén. Az adót annak kell megfizetni, aki az adásvételi szerződésben új tulajdonosként, tehát vevőként szerepel. A tulajdonos maga kell kezdeményezze az eljárást a NAVnál és számítani kell arra, hogy az eljárás időigényes. Amennyiben igénybe szeretné venni hivatali ügyintézési szolgáltatásunkat, úgy, erről ITT tájékozódhat >>

A regisztrációs adó költsége az alábbiaktól függ: 

  • a motor típusától (benzin, dízel, hibrid, elektromos), 
  • a motor méretét (cm3), 
  • az első forgalomba helyezés dátumától és 
  • a környezetvédelmi besorolástól.

Regisztrációs adót kell fizetni saját tulajdon külföldről való hazahozalatalakor illetve minden olyan gépjármű esetében, ami még nem volt magyarországi forgalomban regisztrálva.

Ha az autó származási helye az Európai Unión kívül van, akkor regisztrációs adót (10%), vámot és áfát (27%) is fizetni kell forgalomba helyezéskor. Illetve, ha a külföldről behozott autó újnak számít ( 6 hónapos vagy nem tett meg 6000 km-t), akkor áfa vonzata is van a forgalomba helyezésnek.

Csereautó és bérautó szolgáltatás

bérautó csereautó szolgáltatás

Azon ügyfeleink részére, akik a magyarországi forgalomba helyezést nálunk végeztetik el, új csereautó programunkkal kedveskedünk. Sok éves munkatapasztalatunk alapján, tudjuk, hogy az ügyintézés időtartama alatt is szüksége van ügyfeleink nagy részének egy gépjárműre, a napi feladatok elvégzéséhez, amíg a munkafolyamat lezajlik. A problémájára megoldást kínál, a 70 autóból álló gépjárműparkunk az ön számára elérhető legkedvezőbb áron. 

Minden ügyfelünk 25%-os kedvezményt kap a magyarországi forgalomba helyezés idő tartamára bérautóink napi díjaiból. Válasszon igényeinek megfelelő járművet legyen szó, luxus limuzin, teherautó, családi egyterű, cabrio, kombi, 9 személyes kisbusz vagy szedán típusú gépjárműről.

*A bérautó használatához a megfelelő kaució, illetve bérleti díj szükséges, mely a bérleti időszak elején egy összegben fizetendő, ami minden autónknál más, a részletekről érdeklődjön ügyintézőnknél.

Az elérhető járműveink LISTÁJÁT kérje munkatársunktól emailben vagy telefonon. KAPCSOLATFELVÉTEL >>

Hitelügyintézés

forgalomba helyezés hitel

Finanszírozási megoldást is kínálunk azon ügyfeleink számára, akik drágább autót vásárolnának, de nem szeretnének a megtakarításukhoz hozzányúlni, esetleg nem rendelkeznek a megálmodott autó vételárával vagy meglévő autójukra szeretnének felvenni hitelt.

Munkatársunknál lehetőség nyílik mindennemű gépjárműhitel, lízing, személyi kölcsön vagy akár ingatlanhitel, megtakarítás megkötésére. Keresse bizalommal 25 éves tapasztalattal rendelkező ügyintézőnk, amennyiben létezik megoldás a kérésére, minden bizonnyal megtalálják a legkedvezőbb legjobb megoldást.

Hitelkérelemhez szükséges dokumentumok:

  • 3 havi munkaviszony,
  • munkáltatói jövedelemigazolás
  • személyi okirat másolatok